I Avancuar
Kërko
  1. Fillimi
  2. Dermatologji
Skuqja e lëkurës ose puçërrosja

Puçërrosja ose skuqja e lëkurës, është një skuqje e dhimbshme dhe e kruajtshme e puçrrave të vogla e të kuqe në zonën e prekur. Kjo është diçka e zakonshme në zonat e ngrohta dhe me lagështirë. Çfarë e shkakton skuqjen e lëkurës?...

Kategoritë: 
Si të reduktojmë celulitin

Të mbështjellim trupin me alga, vaji anti-celulit ose një serum 10-ditor. Le të jemi të sinqertë: Të gjitha ato produkte magjike me çmim të lartë që duhet të reduktojnë celulitin brenda natës thjesht nuk ndikojnë. Vështirë se çdo grua mund të tregojë lëkurën e butë dhe madj...

Kategoritë: 
Psoriaza: Çfarë duhet të dini

Psoriaza (emri i plotë psoriaza vulgaros) është një kondicion i zakonshëm lëkure, që karakterizohet nga ngjyra e kuqe, luspa në lëkurë ose kruarje. Luspat janë më të zakonshme në gjunjë, bërryla dhe lëkurën e kokës, por mund të pr...

Kategoritë: 
Celuliti, a mund të zhduket dhe si ta trajtojmë

Celuliti është termi që i është vendosur lëkurës me gropëza në bark, në mollaqe dhe në kofshët e shumicës së grave të shëndetshme të rritura. Për faktin se ai është pothuajse universal te femrat e rritura, konsiderohet normal. Megjithatë, tregjet e shitjes dhe Hollivudi kanë ndikuar kulturën po...

Kategoritë: 
Si të dallojmë lëkurën e thatë nga ajo e dehidratuar?

Në shikim të parë, lëkurë “e thatë” dhe “e dehidratuar” duken si dy fjalë për të përshkruar të njëjtën gjë. Por kur bëhet fjalë për kujdesin për lëkurën, ato janë shqetësime krejtësisht të ndryshme që shkaktohen nga faktorë të ndryshëm. Ekziston një ndryshim i madh midis lëkurë...

Kategoritë: