I Avancuar
Kërko
  1. Fillimi
  2. Të ushqyerit
Vitaminat, ku gjenden dhe ku bëjnë mirë?

Vitaminat janë molekula që nevojiten në masa të vogla në organizëm. Ato dallohen në formë, të tretshëm në yndyrna dhe të tretshëm në ujë. Lloji i tretshmërisë i jep vitaminave karakter. Vitamina të tretshme në yndyrna...

Kategoritë: 
Smoothie për sy të shëndetshëm

Ka shumë studime që tregojnë se konsumimi i më shumë frutave dhe perimeve mund të ndihmojë në mbrojtjen kundër problemeve të syrit të lidhura me moshën. Pse të mos i paketoni vitaminat thelbësore dhe acidet yndyrore Omega 3 që i japin syve tuaj ushqimin që i nevoji...

Kategoritë: