Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Hematologji
Anemia sideropenike

Anemia sideropenike  –  anemia e shkaktuar nga mungesa e hekurit Anemia është reduktimi i qelizave të kuqe të gjakut dhe zakonisht është çrregullimi më i shpeshtë i gjakut. Roli i eritrociteve është që të transportojnë oksigjenin nga mushkëritë në inde si dhe dioksidin...

Kategoritë: