Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Kardiologji
Si të ulni presionin e lartë të gjakut

Si të ulni presionin e lartë të gjakut dhe të eliminoni hipertensionin Çfarë është hipertensioni? Hipertensioni, një emër tjetër për presionin e lartë të gjakut, shpesh quhet një "vrasës i heshtur". Kjo është për shkak se ju mund të keni hipertension pa e ditur atë, pa...

Hipertensioni

Çfarë është hipertensioni arterial? Hipertensioni arterial, ose tensioni i lartë i gjakut siç njihet, haset shumë shpesh. Sa më i vjetër të jesh, aq më shumë ka të ngjarë ta kesh atë. Presioni i gjakut është forca e shtypjes që ushtron gjaku kun...