Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Kirurgji Vaskulare
Dhimbjet në këmbë

Dhimbjet në këmbë janë një shenjë për çregullim në qarkullimin e gjakut Sëmundja e arterieve periferike është një fenomen në rritje në tërë botën. Vlerësohet se 27 milion njerëz në Evropë dhe Amerikën e Veriut vuajnë nga kjo gjendje, ndërsa më të prekura janë gratë. Bëhet fjal...

Kategoritë: