Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Pediatri
Fibroza Kistikea

E njohur ndryshe si mucoviscidos, apo semundja fibrocistike e pankreasit është sëmundje auzomale recensive që prek funksionin e të gjitha gjëndrave ekzokrine. Si rezultat do te ketë anomali ne prodhimin e mukusit, sidomos ne mushkri dhe në aparatin tretës si rezultat i deficitit në mekanizmat e transportit...

Kategoritë: 
Shqetësimet e dhëmbëve të parë te fëmijët

Rekomandime nga pediatri për shqetësimet e dhëmbëve te parë te fëmijët. Të gjithë fëmijët janë të ndryshëm. Ashtu janë edhe simptoma që ata kanë me daljen e dhëmbëve të parë. Disa prej tyre mund ta kalojnë këtë periudhë pa simptoma të veçanta, të tjerë mund të...

Kategoritë: