Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Seksologji
Mungesa e orgazmës (ANORGAZMIA)

Mungesa e orgazmës (ANORGAZMIA) Anorgazmia është përkufizimi mjekësor që i bëhet vështirësisë për arritjen e orgazmës pas një stimulimi të mjaftueshëm seksual. Kjo është një gjendje e shpeshtë që prek shumë gra, më tepër se sesa mendohet. Orgazmat variojnë në intensitet dhe gratë...

Kategoritë: 
Impotenca e meshkujve, kush janë shkaqet kryesore

Impotenca e meshkujve, kush janë shkaqet kryesore Zbulimet e shkencës, vite më parë, duket se tashmë po vërtetohen me raste konkrete edhe në vendin tone. Konsumimi i alkoolit, duhanit apo edhe llojeve të ndryshme të drogave po sjell pasoja edhe në aktivitetin aktual të të rinjve....

Kategoritë: