Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Urologji
Infeksionet urinare tek fëmijët

Infeksionet urinare tek fëmijët, ç ‘duhet të dimë Infeksionet urinare zënë vendin e dytë pas infeksioneve respiratore që prekin fëmijët. Tek fëmijët ,infeksionet urinare janë ndër më të shpeshtat dhe mosha që preket më shumë nga këto infeksione është mosha latente. Gjatë vitit të...

Kategoritë: 
Infeksionet e traktit urinar te femrat

Çfarë janë? Infeksionet e traktit urinar janë infeksione që prekin organet e traktit urinar. Këto struktura përfshijnë veshkat, ureterët, fshikëzën urinare dhe uretrën. Këto infeksione zakonisht ndahen në dy grupe: Infeks...

Kategoritë: