Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Nexhmi Hyseni
Nexhmi Hyseni Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

  • Kirurg dhe Urolog i Fëmijëve
  • 0 Përshtypjet

“Prof. Dr. Nexhmi Hyseni” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion

Rreth “Prof. Dr. Nexhmi Hyseni”

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni, Kirurgu dhe Urologu i Fëmijëve | Me një përvojë shumë vjeqare.

Shërbime të Ofruara

Kirurgji e Fëmijëve
Kirurgji e Fëmijëve
Urologji
Urologji

Regjistrimi

“Prof. Dr. Nexhmi Hyseni” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: