Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Health Forum
  3. Probleme me Hormonet / Analiza hormonale
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Pershendetje, deshiroj te ju pyes, jam nje vajz 26 vjeq e pamartuar, nuk e di si me vjen nje ndjesi per te pasur marrdhenie seksuale qe une ne fakt skam pas asnjeher po me ben presion turpi, te kem, nuk po mundem ta kontrolloj veten, nervozohem shpejt, a ka tbej kjo me hormonet qe nuk i kam ne rregull, me heret kam qen te nje gjinekologe me ka then qe kam cista me mm 4, ne anen e djathte dhe ka dyshuar se kjo po me sjell kete problem me ka pershkruar terapi por nuk me kalon. Cdo dit e kam kete problem, si tja bej ju lutem nje zgjidhje.