I Avancuar
Kërko

Doktorët në Bord

Nuk ka doktor në bord.

Rreth “Fizio Med”

Ordinanca për terapi fizikale dhe rehabilitim Fizio-Med trajton këto probleme: Ortopedike, Neurologjike, Reumatologjike, Sportive etj,

Galeri