I Avancuar
Kërko
Ota Dent Ota Dent

Ota Dent

  • Klinikë Dentare

Rreth “Ota Dent”

Shërbime të Ofruara

Stomatologji*
Stomatologji* 23 Shërbime
Nxjerrje e Dhëmbit
Pllombim i Dhëmbit
Vendosje e kunjës parapulpare & pulpare
Heqje e urës së vjetër për shtyllë
Punimi i dhëmbëve metal porcelan
Punimi i dhëmbëve cirkonium
Pastrimi i depozitave të buta dhe gurëve në dhëmb
Proteza parciale dhe totale pllakore
Proteza e skeletuar
Pastrimi i dhëmbëve paste ultra zë & airflow
Aparat ortodontik mobil
Aparat ortodontik hirax për zgjerimin e nofullës
Aparat ortodontik fiks
Mjekimi i alveolitit
Reseksion apikal (apicotomy)
Frenulectomy
Nivelizimi i pragut alveolar
Implante dentare
Ekstraksion i dhëmbit paradontopatik
Vulosja e fisurave
Mbushja e dhëmbit
Zbardhje e dhëmbëve
Fluorizimi i dhëmbëve

Galeri