I Avancuar
Kërko
  1. Fillimi
  2. Shërbimet Mjekësore
  3. Poliklinika Akustika

Doktorët në Bord

Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 0 Vota Sot në dispozicion

Rreth “Poliklinika Akustika”

Shërbime të Ofruara

Otorinolaringologji
Otorinolaringologji 1 Shërbime
Diagnostikimi i sëmundjeve të veshit ,hundës dhe grykës
Pediatri
Pediatri 1 Shërbime