Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Kerko Doktorët

86 përshtatje u gjetën

Fatlum Azizi Fatlum Azizi

Dr. Fatlum Azizi

 • Neurolog
 • 0 Përshtypjet
Viti 0 Vota Nuk është në dispozicion
Dugagjin Spanca Dugagjin Spanca

Dr. Dugagjin Spanca

 • Otorinolaringologji-Audiologji
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Genc Gashi Genc Gashi

Dr. Genc Gashi

 • Stomatolog
 • 0 Përshtypjet
Mitrovicë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Elver Haliti Elver Haliti

Dr. Elver Haliti

 • Stomatolog
 • 0 Përshtypjet
Maqedoni e Veriut 0 Vota Nuk është në dispozicion
Xhevdet Ademaj Xhevdet Ademaj

Dr. Xhevdet Ademaj

 • Kirurg i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
adds
Kujtim Ukeperaj Kujtim Ukeperaj

Dr. Kujtim Ukeperaj

 • Kirurg i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Naser A. Gjonbalaj Naser A. Gjonbalaj

Dr. Naser A. Gjonbalaj

 • Radiolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Nexhmi Hyseni Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

 • Kirurg dhe Urolog i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Besim Latifaj Besim Latifaj

Dr. Besim Latifaj

 • Patolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Vllaznim Hoti Vllaznim Hoti

Dr. Vllaznim Hoti

 • Specialist i Mjekësisë Familjare
 • 0 Përshtypjet
Mitrovicë 0 Vota Nuk është në dispozicion