Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Tomor Huskaj
Tomor Huskaj Tomor Huskaj

Dr. Tomor Huskaj

  • Çmimi Fillestar: €30.00
  • 0 Përshtypjet

“Dr. Tomor Huskaj” Lokacionet

Rreth “Dr. Tomor Huskaj”

Shërbime të Ofruara

Doktor i Mjekësisë*
Doktor i Mjekësisë*

Eksperiencë

  • Specializant i Anestezionit dhe Mjekimit Intensiv ( 2022 - I Pranishëm ) Qendra Klinike Universitare e Kosoves (QKUK)
  • Assistenzarzt für Psychiatrie und Psychotherapie ( 2022 - I Pranishëm ) Psychiatrische Dienste Aargau - PDAG

Specializime

Regjistrimi

“Dr. Tomor Huskaj” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: