Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Alergologji & Imunologji

4 përshtatje u gjetën

Besim Morina Besim Morina

Dr. Besim Morina

  • Internist-Pulmolog
  • 2 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 2 Vota Duke Filluar nga €20.00 Sot në dispozicion
Gjilan 0 Vota Nuk është në dispozicion
Xhylsime Kqiku Xhylsime Kqiku

Dr. Xhylsime Kqiku

  • Pulmologe & Alergologe
  • 0 Përshtypjet
Austri 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion