Kërkim
i Avancuar
Për Doktor & Spitale

Ne e bëmë atë të thjeshtë Si Funksionon?

Punonjësit tanë dhe rrjeti i doktorëve ndihmojnë në përmirësimin e jetës dhe formësimin e së ardhmes së kujdesit shëndetësor në platformën online. Në hapat më poshtë si doktorët dhe spitalet mund të mësojnë më shumë se si të fillojnë që të ofrojnë shërbimet mjekësore përmes platformes tonë online.

Hapi 01. Regjistrimi

Të gjithë doktorët, spitalet, klinikat dhe instuticionet tjera që ofrojnë shërbime mjekësore, mund të krijojnë dhe menaxhojnë personalisht llogarinë e tyre.

Duke prezantuar edukimin, përvojen dhe shërbimet që ata ofrojnë.

01.
Hapi 01.

Hapi 02. Konsultime Online

Konsultohuni në distancë me pacientët tuaj. Aplikacioni ynë i bazuar në ueb ju lejon të keni qasje në mënyrë të qetë me pacientët tuaj me lexim/shkrim të plotë në të dhënat mjekësore të pacientëve tuaj.

Hapi 02.
02.

Hapi 03. Kërkimi për ju në Google

Kur pacientët kërkojnë për ju në google ose në makinat tjera të kërkimit, ju dhe shërbimet tuaja do të listohen të parat në krye të faqes.

03.
Hapi 03.

Hapi 04. Postimi Artikujve Mjekësor

Mundësi që të postoni artikujt tuaj mjekësor, për të vetëdijësuar pacientët që të kenë kujdes të shtuar rreth parandalimit të sëmundjeve si dhe reagimit me kohë për shërimin e tyre.

Hapi 04.
04.

Hapi 05. Menaxhimi i Terminëve

Doktorët & Spitalet mund të menaxhojnë personalisht terminet e pacientëve, duke i konfirmuar ato ose anuluar.

05.
Hapi 05.