Kërkim
i Avancuar
Për Pacientët

Bëni Pyetje te Doktorët e Kualifikuar Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi.

Bëni Pyetje te Doktorët e Kualifikuar

Kujdesi shëndetësor online Regjistrimi i Pacientëve

Krijoni një llogari që të kontaktoni online doktorët tanë, merrni ndihmën dhe këshillat që ju nevojiten, bëni të gjitha pyetjet që keni në mendjen tuaj, dhe nëse është e nevojshme, doktori juaj do të përshkruaj ilaçe gjatë këshillimit tuaj.

Kujdesi shëndetësor online

Kujdesi shëndetësor n'shtëpin tuaj Me një Klikim

Te doktori juaj, mund të gjeni të gjitha shërbimet mjekësore nga doktori i mjekësisë së përgjithshme e deri te specialistët e të gjitha drejtimëve mjekësore specialistike. Ne gjithashtu ju ofrojme shërbimet mjekësore në shtëpi.

Kujdesi shëndetësor n'shtëpin tuaj

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar ONLINE 24/7

Kontaktoni doktorin që ju dëshironi 24/7 pa marrë parasysh se ku ndodheni ju.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar