Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. ANORGAZMIA
Mungesa e orgazmës (ANORGAZMIA)

Mungesa e orgazmës (ANORGAZMIA) Anorgazmia është përkufizimi mjekësor që i bëhet vështirësisë për arritjen e orgazmës pas një stimulimi të mjaftueshëm seksual. Kjo është një gjendje e shpeshtë që prek shumë gra, më tepër se sesa mendohet. Orgazmat variojnë në intensitet dhe gratë...

Kategoritë: