Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. pap testi
PAP TESTI

Pap testi eshte procedure per te testuar ndryshimet canceroze te qafes se mitres. Perfshin marrjen e qelizave prej qafes se mitres, ne siperfaqen e jashtme te saj, na kanalin e qafes se mitres si dhe muret e siperme te vagines. Perse behet pap testi? Pap testi pe...

Kategoritë: