Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Pershendetje. Deshta met pyt diqka: babi im e ka semundjen psoriasis por nuk ka gjet ndonje ilaq, semundja ka fillu me ju perhap, a ka mundesi mem tregu diqka per ket semundje.

Lini përgjigjen tuaj