Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Përshendetje Prof. Dr. Syheda

Po e kam qet problem prej muajit janar gjdo muj po kam gjakderdhje mes ciklit jo shume, po aq sa muj e verej 2-3 dite ne muaj jan te perzime me sekrecione te bardha si rrema gjaku. Ket muaj po me doket edhe si gjak i zi kapak si i zanum.shume pak edhe jam kan te mjekia kom bo ultrazana mire po thote, kom bo analiza gjendren tiroide dhe antitrupat mire. Analize shtese spo muj mu bo se me kan than papa test te nje vajze e virgjer mka hi tuta mos eshte diqka rrezik😥

Lini përgjigjen tuaj