Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Pershendetje Dr. Shqipdona

Jam nje vajze 26 vjeqare, menstruacionet e fundit i kam perfunduar me date 2 mars. dhe me shtyhen nga 10 dite por tani me jane vonuar, ende nuk me kan ardhur.
Marrdhenje kemi pasur por kemi qene te kujdesshem.

Jam shume e shqetesuar, ju lutem a mund te me jepni nje keshille.

Ju faleminderit shume.

Lini përgjigjen tuaj