Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

I nderuar Dr. Hajrullah, jam nje djale 29 vjeqar, kam nje hall te vogel. Kam probleme gjate marrdhennjes seksuale pasi qe bej mardhenje zgjat 10-15 min, mire po nuk mundem me ba me shume se njeher, tani pas 30 min ose 1 ore pushim prap e njejta. Kam edhe nje problem tjeter me renjen e flokeve . Ju faleminderit paraprakisht.

Lini përgjigjen tuaj