Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Përshëndetje

Fillimisht uroj të jeni mirë me shëndet. Jam 27 vjeçe dhe janë bërë thuajse 8 vite me probleme lëkure por tashmë jam lodhë edhe psiqikisht. Kam krurje të tmerrshme në regjionin e këmbëve, nuk mund të ndalem deri sa gjakos, më janë bërë shenja të cilat nuk hiqen më, me vite i kam si mavijosje. Mund të kem lëkurë të thatë mirëpo vazhdimisht e mbajë me kremera, vitamin E 20,000IU. Qimet i heqë me epilator, herë herë me zhiletë. Më mbesin qimet ndër lëkurë sidomos te pjesa e përparmë e vaginës.

A ka zgjidhje për këtë problem i cili po më merr gjumin e mendjen.

Shëndet e suksese në punën tuaj.

Lini përgjigjen tuaj