Kërkim
i Avancuar
Citomegalovirusi (CMV) në shtatzani

Te pergjithshme Citomegalovirusi (CMV) i perket familjes se herpesviruseve. Ai eshte nje virus me AND dhe eshte virus i zakonshem i cili mund te infektoj kedo. Shume njerez nuk e dine qe e kane virusin dhe rrallehere mund te shkaktoj problem tek njerezit e shendet...

Kategoritë: