Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Diapeti tipi 2
Çfarë duhet të dini për diabetin

Diabeti (emri i plotë diabeti mellitus) është rezultat i dështimit të trupit për të prodhuar mjaftueshëm hormone të quajtura insulinë dhe/ose trupit për tu bërë rezistent ndaj veprimeve të insulinës. Diabeti është një sëmundje kronike (afatgjatë) që prek shum...

Kategoritë: