Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Dismenorea
Dismenorea

Dismenorea Jane dhimbje apo krampe menstruale shoqeruese te ciklit menstrual. Keto dhimbje mund te nisin me ardhjen e ciklit, ta paraprijne ate, te vazhdoijne deri ne perfundimin e tij dhe me rralle akoma te vazhdojne e disa dite me pas. Mund te jene thjesht besdizese por ne raste te tjera mund te jene te forta aq sa te pengojne aktivitei...

Kategoritë: