Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Endoskopi
Lidhja e venave varikoze (variçeve) me anë të endoskopisë

Variçet ezofageale janë enë jonormale të gjakut të cilat zhvillohen në ezofag. Ato kanë mure jashtëzakonisht të holla dhe presioni i gjakut brenda tyre është shumë i lartë. Ky kombinim i bën variçet ezofageale shumë të rrezikshme pasi ato mund të plasin dhe të shkaktojnë gjakderdhje e cila mund t...

Kategoritë: