Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. H. Pylori
Helikobakter Pylori

Helicobacter Pylori, i njohur gjithashtu si H.Pylori, është bakter që zakonisht gjendet në stomak. Ai është prezent në pothuajse gjysmën e popullatës së botës. Shumica e njerëzve të infektuar me helikobakter pilori nuk kanë simptoma (shenja), dhe nuk shfaqin kurrë probleme. Megjithatë H.pilori ësht...

Kategoritë: