Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Infeksion
Infeksionet e traktit urinar te femrat

Çfarë janë? Infeksionet e traktit urinar janë infeksione që prekin organet e traktit urinar. Këto struktura përfshijnë veshkat, ureterët, fshikëzën urinare dhe uretrën. Këto infeksione zakonisht ndahen në dy grupe: Infeks...

Kategoritë: