Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Veshkat dhe Sistemi Urinar
Infeksionet urinare tek fëmijët

Infeksionet urinare tek fëmijët, ç ‘duhet të dimë Infeksionet urinare zënë vendin e dytë pas infeksioneve respiratore që prekin fëmijët. Tek fëmijët ,infeksionet urinare janë ndër më të shpeshtat dhe mosha që preket më shumë nga këto infeksione është mosha latente. Gjatë vitit të...