Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Covid-19
Sëmundjet e mushkërive, problemet që shfaqen

Semundjet kronike te mushkerive dhe te rrugeve te frymemarrjes hasen me teper ne stinen e dimrit, ku edhe temperaturat jane te uleta. Per kete arsye, gjendja shendetesore e personave qe vuajne nga semundje kronike te mushkerive ne dimer mund te perkeqesohet. Sipas mjekeve, persona...

Kategoritë: