Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Islam Bytyqi
Islam Bytyqi Islam Bytyqi

Dr. Islam Bytyqi

  • Anesteziolog / Intenzivist
  • 0 Përshtypjet

“Dr. Islam Bytyqi” Lokacionet

Rreth “Dr. Islam Bytyqi”

Dr. Islam Bytyqi është anesteziolog në QLS Kubati. Ai ka përfunduar Fakultetin e Mjekësisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Pas diplomimit ka punuar në disa institucione shëndetësore si mjek i përgjithshëm.

Në vitin 2006, Dr. Bytyqi specializoi për anesteziologji me mjekim intenziv në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ku edhe filloi të punoj si anesteziolog. Ai ka kryer disa trajnime në këtë fushë të organizuara nga ESSA dhe trajnimin special për anesteziologji në Pragë.

Shërbime të Ofruara

Anesteziologji
Anesteziologji

Specializime

Regjistrimi

“Dr. Islam Bytyqi” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: