Kërkim
i Avancuar
Bëni pyetje te doktorët më të mirë

Që të Merrni Përgjigjen e Duhur

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi. Çdo pyetje që ju na dërgoni do të publikohet në mënyr anonime.

Forma e Shëndetit

Pershendetje i nderuar Doktor! Kam nevojë për një nderhyrje kirurgjikale, pasi që në faqe afer mollzës kam një gungë rreth 2 cm e cila ka ardhur si pasoj e lendimit (ndrydhjes se akneve) këtë lloj enjtje ka kohë të gjatë që e kam rreth 1vit. Doktor desha një konsult me ju se çfarë me kshilloni, dhe ku mundem të ju gjejë. gjithë të mirat!

 

Lini përgjigjen tuaj