Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Shërbimet Mjekësore
  3. Laboratori HomeLab Plus
Laboratori HomeLab Plus Laboratori HomeLab Plus

Laboratori HomeLab Plus

  • Profesionalizëm, Cilësi, Besueshmëri!

Doktorët në Bord

Nuk ka doktor në bord.

Rreth “Laboratori HomeLab Plus”

HomeLab Plus ofron kryerjen e analizave laboratorike si hematologji, biokimi, mikrobiologji, gjenetikë, hormonet, tumor markere, infektive, koagulogrami, autoimunitet dhe imunologji.

Shërbime të Ofruara

Laborator
Laborator

Galeri