Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Kerko Doktorët

4 përshtatje u gjetën

QMF-1 QMF-1

QMF-1

  • Qendra e Mjekësisë Familjare-1 - Prishtinë
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 07:00-20:00
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion
ORL SHËNDETI ORL SHËNDETI

ORL SHËNDETI

  • Ne dedikojme punen tonë për të ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme
Ferizaj Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht Doktorët në Bord: 1 09:00 -18:00