Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Anemia
Anemia gjatë shtatzanisë

Anemia gjatë shtatzanisë Gjate shtatezanise, ndodhin ndryshme te medha ne organizmin e gruas qe perfshijne ndryshimet hormonale, metabolike me gjithe efektete e tyre ne oragnet dhe sistemet e organizmit. Fillimisht ka nje mbatjej te sasise se ujit ne organizmit, por nga ana tjeter ka rritje te kerkesave...

Kategoritë: