Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. dushi vaginal
Sekrecione me erë të keqe, Çfarë duhet të dini?

Sekrecione me erë të keqe? Ja ç`duhet të dijë çdo grua Me siguri keni parë produkte me aromë për përdorim intim në raftet e dyqaneve të kujdesit personal dhe ndoshta keni menduar nëse era e sekrecioneve tuaja është OK? Shumë gra përdorin dush vaginal që i bëjnë ato të ndihe...

Kategoritë: