Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Këshilla

Mjekët paralajmërojnë se foshnjat nën katër muajsh nuk duhet të lahen në det. Megjithatë, është mirë që fëmija të bie në kontakt me ujin e detit pas moshës 6 muajsh.Imuniteti i foshnjave nuk është plotësisht i zhvilluar dhe ata mund të sëmuren duke hyrë në de...

Kategoritë: 
Antibiotikët dhe fëmijët

Antibiotikët janë ilaçe që përdoren për të trajtuar infeksionet e shkaktuara nga bakteret. Ato janë ilaçe shumë të mira që kanë shpëtuar jetën e shumë fëmijëve me sëmundje serioze si meningjit...

Kategoritë: 
Pirja e duhanit në shtatzëninë e hershme

Është vërtetuar se pirja e duhanit në shtatzëninë e hershme dyfishon rrezikun që fëmijët të bëhen agresivë në moshën 5 vjeçare. Një studim i më shumë se 5000 fëmijëve ka treguar në mënyrë të qartë se nënat e të cilëve kanë pirë duhan në 3 muajt e parë të shtatzënisë së tyre, kishin më shumë shanse të kishin...

Kategoritë: 
Sa ujë duhet të pimë gjatë ditës?

Uji është jashtëzakonisht i rëndësishëm për funksionimin e duhur të trupit tonë. Pavarësisht se është mënyra më e mirë për të shuar etjen, ne shpesh e harrojmë atë, duke u fokusuar në kalori, proteina, yndyrna apo vitamina. Sa ujë duhet të pini në ditë për të parandaluar dehidratimin?...

Kategoritë: 
Thonjtë dhe shëndeti: Lexoni Shenjat

A e dini se thonjtë tuaj mund të zbulojnë të dhëna për shëndetin tuaj të përgjithshëm? Një pikë e bardhë këtu, një nuancë rozë atje, ose ndonjë valëzim ose gunga mund të jetë një shenjë e sëmundjes në trup. Problemet në mëlçi, mushkëri dhe zemër mund...

Kategoritë: 
Antioksidantët dhe vlerat e tyre në organizëm

Çdokush prej nesh ka antioksidantë ose radikalë të lirë të pranishëm në trup. Disa antioksidantë janë të prodhuar nga vetë trupi, ndërkohë që të tjerët mund t’i marrim duke ngrënë ushqime të pasura me antioksidantë. Trupat tanë gjithashtu prodhojnë dhe rad...

Kategoritë: 
Sekrecione me erë të keqe, Çfarë duhet të dini?

Sekrecione me erë të keqe? Ja ç`duhet të dijë çdo grua Me siguri keni parë produkte me aromë për përdorim intim në raftet e dyqaneve të kujdesit personal dhe ndoshta keni menduar nëse era e sekrecioneve tuaja është OK? Shumë gra përdorin dush vaginal që i bëjnë ato të ndihe...

Kategoritë: