Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. parazitët
Si ta kuptoni dhe çfarë të bëni kur fëmija ka parazitë?

Shenjat dalluese që fëmija ka parazitë janë: Lëkura e kokës që kruhet vazhdimisht, skuqje dhe acarim veçanërisht tek rrënjët e flokëve rreth fytyrës dhe pas veshëve. Vënie re e parazitëve që lëvizin nëpër flokë ose e vezëve të parazitëve (thërrizave). Për...

Kategoritë: