Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Shtatezania
Astma gjatë shtatzënisë

Astma është sëmundje inflamatore e rrugëve ajrore e karakterizuar nga rritje e përgjigjes së pemës trakeobronkiale ndaj stimujve të shumtë. Është gjendje kronike që mund të prekë zakonisht shtatzëninë. Sëmundja është episodike, karakterizohet nga përkeqësime të ndërmjetësuara nga periudha asim...

Anemia gjatë shtatzanisë

Anemia gjatë shtatzanisë Gjate shtatezanise, ndodhin ndryshme te medha ne organizmin e gruas qe perfshijne ndryshimet hormonale, metabolike me gjithe efektete e tyre ne oragnet dhe sistemet e organizmit. Fillimisht ka nje mbatjej te sasise se ujit ne organizmit, por nga ana tjeter ka rritje te kerkesave...

Kategoritë: