Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Rinor Ajeti
Rinor Ajeti Rinor Ajeti

Dr. Rinor Ajeti

  • Otorinolaringolog
  • 0 Përshtypjet

“Dr. Rinor Ajeti” Lokacionet

ORL SHËNDETI ORL SHËNDETI

ORL SHËNDETI

  • Ne dedikojme punen tonë për të ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme
Ferizaj Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht Doktorët në Bord: 1 09:00 -18:00

Rreth “Dr. Rinor Ajeti”

Shërbime të Ofruara

Otorinolaringologji
Otorinolaringologji 10 Shërbim(e)
Vizitë Specialistike
Heqja e trupave të huaj nga hunda, veshi dhe fyti
Audiometri (test i dëgjimit)
Pastrimi i Veshëve
Operacioni i Perdes së Hundës
Operacioni i Polipeve të Hundës
Operacioni i Sinusit Maksillar
Operacioni i Tumorëve në Fytyrë dhe Qafë
Tamponata e përparme dhe e pasme e hundës
Tonsillectomy - Operimi i Bajameve

Specializime

Regjistrimi

“Dr. Rinor Ajeti” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: