Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Doktorët
 3. Otorinolaringologji

7 përshtatje u gjetën

Rinor Ajeti Rinor Ajeti

Dr. Rinor Ajeti

 • Otorinolaringolog
 • 0 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 0 Vota Sot në dispozicion
Elza Prelvukaj Elza Prelvukaj

Dr. Elza Prelvukaj

 • Otorinolaringologe
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Rafet Sylaj Rafet Sylaj

Dr. Rafet Sylaj

 • Otorinolaringolog
 • 0 Përshtypjet
Gjilan 0 Vota Nuk është në dispozicion
Dugagjin Spanca Dugagjin Spanca

Dr. Dugagjin Spanca

 • Otorinolaringologji-Audiologji
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion
adds
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion
ORL SHËNDETI ORL SHËNDETI

ORL SHËNDETI

 • Ne dedikojme punen tonë për të ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme
Ferizaj Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht Doktorët në Bord: 1 09:00 -18:00