Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Kerko Doktorët

94 përshtatje u gjetën

Genc Gashi Genc Gashi

Dr. Genc Gashi

 • Stomatolog
 • 0 Përshtypjet
Mitrovicë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Elver Haliti Elver Haliti

Dr. Elver Haliti

 • Stomatolog
 • 0 Përshtypjet
Maqedoni e Veriut 0 Vota Nuk është në dispozicion
Xhevdet Ademaj Xhevdet Ademaj

Dr. Xhevdet Ademaj

 • Kirurg i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
Kujtim Ukeperaj Kujtim Ukeperaj

Dr. Kujtim Ukeperaj

 • Kirurg i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Nuk është në dispozicion
Naser A. Gjonbalaj Naser A. Gjonbalaj

Dr. Naser A. Gjonbalaj

 • Radiolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Nuk është në dispozicion
adds
Nexhmi Hyseni Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

 • Kirurg dhe Urolog i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Nuk është në dispozicion
Besim Latifaj Besim Latifaj

Dr. Besim Latifaj

 • Patolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Vllaznim Hoti Vllaznim Hoti

Dr. Vllaznim Hoti

 • Specialist i Mjekësisë Familjare
 • 0 Përshtypjet
Mitrovicë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Ibrahim Maliqi Ibrahim Maliqi

Dr. Ibrahim Maliqi

 • Doktor i Mjekësisë
 • 0 Përshtypjet
Gjilan 0 Vota Nuk është në dispozicion
Skender Fetahu Skender Fetahu

Dr. Skender Fetahu

 • Specialist i Mjekësisë Emergjente
 • 0 Përshtypjet
Rahovec 0 Vota Nuk është në dispozicion