Kërkim
i Avancuar

6 përshtatje u gjetën

Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 07:00 - 20:00
QMF-5 QMF-5

QMF-5

  • Qendra e Mjekësisë Familjare-5 - Prishtinë
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion
Arlinda Maloku Çeku Arlinda Maloku Çeku

Dr. Arlinda Maloku Çeku

  • Ass. Dr. Arlinda Maloku Çeku
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Kemajl Emini Kemajl Emini

Dr. Kemajl Emini

  • Pediatër
  • 0 Përshtypjet
Ferizaj 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion
adds
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion