Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Kirurgji e Përgjithshme
Xhevdet Ademaj Xhevdet Ademaj

Dr. Xhevdet Ademaj

  • Kirurg i Fëmijëve
  • 0 Përshtypjet
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
Kujtim Ukeperaj Kujtim Ukeperaj

Dr. Kujtim Ukeperaj

  • Kirurg i Fëmijëve
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Nexhmi Hyseni Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

  • Kirurg dhe Urolog i Fëmijëve
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion