Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Kerko Doktorët

94 përshtatje u gjetën

Genc Shala Genc Shala

Dr. Genc Shala

 • Endokrinolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Selamete Çeku Selamete Çeku

Dr. Selamete Çeku

 • Patologe
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Bekim Palushi Bekim Palushi

Dr. Bekim Palushi

 • Internist
 • 0 Përshtypjet
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
Vlora Skenderi Vlora Skenderi

Dr. Vlora Skenderi

 • Gjinekologji dhe Akusheri
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
adds
Hakif Thaqi Hakif Thaqi

Dr. Hakif Thaqi

 • Radiolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Lumnije Kqiku Lumnije Kqiku

Dr. Lumnije Kqiku

 • Stomatolog | Endodonci
 • 0 Përshtypjet
Austri 0 Vota Nuk është në dispozicion
Shkelzen Duçi Shkelzen Duçi

Dr. Shkelzen Duçi

 • Kirurg Plastik
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Qerim Shehu Qerim Shehu

Dr. Qerim Shehu

 • Ortoped
 • 0 Përshtypjet
Prizren 0 Vota Nuk është në dispozicion