Kërkim
i Avancuar
ORL SHËNDETI ORL SHËNDETI

ORL SHËNDETI

  • Ne dedikojme punen tonë për të ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme

Doktorët në Bord

Rinor Ajeti Rinor Ajeti

Dr. Rinor Ajeti

  • Otorinolaringolog
  • 0 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 0 Vota Sot në dispozicion

Rreth “ORL SHËNDETI”

Për ambulancën tonë

Specialistet dhe mjeket tone ofrojne nje shumellojshmeri te gjere te trajtimeve te çrregullimeve dhe infeksioneve te veshit, hundes dhe fytit, trajtimin e tumoreve beninje dhe malinje te kokes dhe qafes, lendimet ne fytyre dhe manaxhimi i humbjes se degjimit, rikonstruktimi I hundes, operimi I bajameve dhe adenoideve, rinoplastika apo estetika e hundes, otoplastika apo estetika e veshit, operimi I sinuseve maksillar dhe perdes se hundes dhe I polipeve ne hunde.

Shërbimet mjekësore
Otorinolaringologjia
Ambulanca specialistike

Vizita specialistike e orl-se
Audiometrija
Pastrimi I veshve
Heqja e trupave te huaj nga hunda, veshi dhe fyti
Tamponata e perparme dhe e pasme e hundes

Kirurgjia e kokes dhe qafes

Operacioni I bajameve ne anestezion lokal
Operacioni I perdes se hundes
Operacioni I sinusit maksillar
Operacioni I polipeve te hundes
Operacioni I tumoreve ne fytyre dhe qafe

Estetika e veshit

Veshe te hapur anash, LLapushe
Asimetri apo keqformime te njerit ose te dy vesheve
Asimetri te palave te kercit te veshit

Estetika e hundes
Estetika kirurgjike e hundes rrespektivisht korrigjimi i gungёs , i majes qё shpesh shoqёrohet dhe me septum plastikё nё momentet kur referohen dhe probleme funksionale.
Aparata Degjimi
Aparata degjimi te kualitetit shume te larte me tekonlogjine e fundit te sofistikuar me mikroqip qe proceson 200bilion kalkulime ne sekond.
Gjithashtu garancion dhe mirmbajtje te aparatave te degjimit
Vertete nje ze natyral per ju!

Shërbime të Ofruara

Otorinolaringologji
Otorinolaringologji 13 Shërbime
Aparata Dëgjimi
Audiometri (test i dëgjimit)
Estetika e Hundës
Estetika e Veshëve
Heqja e trupave të huaj nga hunda, veshi dhe fyti
Operacioni i Perdes së Hundës
Operacioni i Polipeve të Hundës
Operacioni i Sinusit Maksillar
Operacioni i Tumorëve në Fytyrë dhe Qafë
Pastrimi i Veshëve
Tamponata e përparme dhe e pasme e hundës
Tonsillectomy - Operimi i Bajameve
Vizitë Specialistike