Kërkim
i Avancuar

Doktorët në Bord

Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 5 Vota Sot në dispozicion
Adriana Ramadani Adriana Ramadani

Dr. Adriana Ramadani

  • EMBRIOLOGE
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 0 Vota Sot në dispozicion
Mahmut Çakmak Mahmut Çakmak

Dr. Mahmut Çakmak

  • KARDIOLOG INVAZIV
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Shpend Ramadani Shpend Ramadani

Dr. Shpend Ramadani

  • SPECIALIST GJINEKOLOG-OBSTETËR
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 0 Vota Sot në dispozicion

Rreth “Premium Hospital”

Premium Hospital

Kur bëhen bashkë: bukuria, ngrohtësia, profesionalizmi dhe teknologjia moderne, patjetër që rezultati nuk mungon!
Krejt këto, në departamentin e Gjinekologjisë, në krye me Dr. M. Sc. Shpend Ramadani

PREMIUM HOSPITAL
Quality Healthcare!
Për termine, na kontakoni direkt në numrin e telefonit +38344535455 ose na shkruani mesazh në Facebook apo Instagram.
Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj 📍

[aiovg_video type=”facebook” facebook=”https://www.facebook.com/premiumhospitalks/videos/5032258863563215/” autoplay=”1″]

Shërbime të Ofruara

Gjinekologji
Gjinekologji
Endokrinologji
Endokrinologji
Kardiologji
Kardiologji
Kardiologji Invazive
Kardiologji Invazive

Galeri